dissabte, 21 de juliol del 2012

Per què tenir una tenda online

Cada vegada més, els comerciants veuen Internet com una oportunitat afegida per al seu negoci tradicional. Tan és així, que en els últims anys, les estadístiques demostren que, cada vegada més, s’aposta per la venta online.  I els bons resultats que tenen les tendes virtuals són un fet: les botigues tradicionals no estan passant per la millor situació, ja que els hi és cada cop més difícil cobrir els costos fixes amb les ventes. Mentrestant, les ventes del comerç electrònic augmenten, assolint un creixement impressionant.


Necessites més motius? Aquí et deixem raons de pes per atrevir-te a fer el pas.

  1. Reducció de costos.
  2. Les botigues tradicionals es veuen obligades a carregar sobre l’esquena amb costos fixes molt alts, com ara el lloguer, la llum i l’aigua. En canvi, en una tenda online, els costos fixes són molt més baixos: l’única cosa per la que t’has de preocupar és de pagar cada any uns dominis que poden costar des de 120€ l’any.
  3. Una nova forma de fer-se visible.
  4. Internet ofereix l’oportunitat d’entrar en un nou canal de  comunicació que t’assegura un augment de la visibilitat del teu negoci. Igual que el bon disseny d’un aparador físic fa que incrementi el número de clients que entraran a la tenda, el bon disseny d’un e-commerce farà que augmentin les visites. Cada visita al teu web,és una persona que decideix entrar físicament al teu negoci.
  5. Obert les 24 hores.
  6. Una tenda online et proporciona una amplitud horària màxima. Tindràs el teu negoci obert les 24 hores dels 365 dies de l’any sense ningun cost addicional.  Això, sens dubte, suposarà una millora de la capacitat de venta.
  7. Fidelització del client.
  8. Se’t presenta l’oportunitat de trobar alternatives a les fórmules ja conegudes per fidelitzar al client. La tenda virtual et permet crear campanyes d’una forma ràpida i gratuïta.
  9. Interactuar amb els clients.
  10. Internet proporciona eines (Facebook, Twitter, Blocs...) per a poder interactuar de manera immediata amb els teus clients, aconseguint una atenció ràpida i personalitzada.
  11. Gran abast geogràfic.
  12. La tenda virtual no té els límits geogràfics ni físics que té un negoci tradicional. Pot arribar a tot el món sense necessitat de moure’s. Això també permetrà analitzar quins altres mercats o localitzacions estan interessats ens els vostres productes.
  13. Estalvi en stock.
  14. Si el negoci online té uns bons proveïdors, no serà necessari invertir per tenir una gran quantitat de stock disponible al moment. Això suposarà un estalvi considerable en emmagatzematge.
  15. Conèixer el teu client.
  16. Mitjançant les tendes online i les eines d’analítica web que existeixen és possible saber quines són les preferències del client. Podràs saber molts aspectes del seu comportament i dels seus gustos. Així, descobriràs quin és el teu client potencial i adequar el teu producte a les necessitats d’aquest.
  17. Augment del número de compres per Internet.
  18. És una realitat. Cada cop hi ha més persones que compren en tendes online. El motiu és molt senzill: falta de temps. Tens l’oportunitat d’oferir als teus clients una forma ràpida, fàcil i efectiva d’adquirir els productes que necessiten.
L'e-commerce és totalment compatible amb un negoci tradicional. Molts comerços ja han optat per aquesta opció. Per tots aquest motius, des d’Aulapars, animem als comerciants a endinsar-se en aquest nou món empresarial, que és, sens dubte, el futur. 


SelfPackaging, realitzat per Aulapars

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada