dimecres, 22 d’agost del 2012

Compra online amb seguretat


Les compres a través de Internet segueixen augmentant cada dia. Còmode, sense cues, sense desplaçaments, ni fred ni calor… Però, és la paraula “segura” un adjectiu que també descrigui la compra online? Com a mínim, ho hauria de ser.


Per aquest motiu, deixem aquí alguns consells per a que les teves compres a través d’un e-commerce es realitzin de forma segura.

          Temps. No compris amb presses. Fes una llista dels articles que realment necessitis i realitza una recerca en diferents establiments online. Pren-te temps per trobar els que t’ofereixin els preus més atractiu i que, sobre tot, tinguin segell de qualitat fiable. D’aquesta manera, podràs trobar ofertes i descomptes que, comprant compulsivament, no aconseguiries veure.

          Cap. Utilitza el sentit comú. Sigues conscient de que Internet està ple d’ofertes impossibles i promeses que no es poden complir. Abans de realitzar la compra, analitza les ofertes que et trobis per evitar sorpreses desagradables. Si busques un producte en concret que només has trobat en un site, però que no ofereix les garanties bàsiques, no el compris. Evita les estafes.

          Atenció. Llegeix la lletra petita. Si no et resulta possible trobar amb facilitat informació sobre els processos y terminis de compra, vigila. És important parar la màxima atenció a la lletra petita de la nostra compra per saber què estem comprant i com ho haurem de pagar.

          Informa’t. Busca opinions d’altres consumidor. Aprèn de les experiències dels demès. Dedica temps a informar-te sobre les compres que s’han realitzat anteriorment. Aquest consell és bàsic per saber si és recomanable fiar-se del lloc on anem a comprar o no.

          Protegeix. Vigila les teves dades personals. La informació que podem donar sobre nosaltres mateixos és molt valuosa. Per aquest motiu hem de protegir-la dels  fraus. Per a fer-ho, assegura’t de que la direcció de la pàgina comença per “https://”, ja que això significa que està protegida. Si en un web notes que et demana més informació de la necessària, busca el mateix producte en una altra pàgina.
          Assegura’t. Compra a pàgines de confiança. És molt important que la tenda on vagis a comprar ofereixi les mateixes condiciones que les d’una tenda tradicional. Per verificar que estem en un lloc segur busca el segell de qualitat i comprova la seva autenticitat.

Còmode, fàcil y segur. Perfecte! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada